Üzembe helyezés

Útmutató

Tekintse meg képekben a helyes üzembe helyezés lépéseit!
A készülék használatával kapcsolatos részletes információkat a Használati Útmutatóban, honlapunkon találják.

Kérdés esetén hívja Ügyfélszolgálatunkat a +3630 0117682 telefonszámon.

A készülék használatához jó egészséget és sok örömet kívánunk Önöknek!

               A segítség még időben érkezhet!

Lépések sorrendje

A galéria nagyításához kattintson a képre!

Kedves légzésfigyelő felhasználó!

A Baby Control készülék a szülők nyugalmát szolgálja. Tudják, hogy előírt használatával a gyermekük alvása alatt állandó felügyelet alatt áll. A légzésfigyelő készülék használatát a gyermek 1 éves koráig javasolják.

A Baby Control légzésfigyelő család 2230-as készülékét szeretnénk bemutatni. A készülék család tagjai abban különböznek egymástól, hogy mennyi érzékelő lappal rendelkeznek. Ez típustól függően lehet 1, 2 vagy 3 lap. A készülékcsalád legfontosabb jellemzői: nagyméretű érzékelő lapok, digitálisan beállítható érzékenység, esemény memória, biztonsági kettős sziréna, egyedülállóan hosszú garancia.

Csomagoljuk ki a készüléket! Megtaláljuk a kezelési utasítást és a garancia levelet, a központi egységet, ehhez csatlakoztatjuk az érzékelő lapokat, az elemeket és a vezetékrögzítő spirálokat. A spirálokkal az érzékelő lapok vezetéket rögzítjük a kiságyhoz.

Az elemek behelyezéséhez szükség van egy kisméretű csillag csavarhúzóra, biztonsági okból így rögzítjük az elemtartó fedelet, hogy a baba ne tudja kinyitni a tartót. A készülék működtetéséhez tartós ceruzaelem szükséges, akkumulátort nem használhatunk. Az elem polaritás-helyes behelyezésénél a készülék egy hangjelzéssel nyugtázza, hogy üzemképessé vált.

A készülék és tartozékai a kiságyba helyezés előtt így néznek ki.  A készülék kiságyba helyezése előtt javasoljuk az érzékelő lapok tesztelését. Hogyan tegyük ezt meg? Csatlakoztassuk egyenként a lapot a központi egységhez és teszteljük. Ha nem érez a lapon keresztül a készülék mozgást, akkor 12-13 másodperc múlva indul a figyelmeztető csippanás majd a 20. másodpercben a hangjelzés.  Az érzékelő lapok nagyon érzékenyek! Ezért ha a tesztelés részeként például kézlegyintéssel vagy az asztal megmozdításával mozgást érzékel a lap, már működik a rendszer.

Hogyan helyezzük el az érzékelőlapokat a kiságyban. A Baby Control légzésfigyelő készülék érzékelő lapjait több féle módon lehet elhelyezni. A készülék a kereskedelmi forgalomban kapható összes matrac típushoz használható. Általában a matrac alá tesszük a lapokat, de ha nagyon kis súllyal születik egy csecsemő, akkor a matrac fölé és a takaró alá helyezzünk egy lapot. Ügyeljünk arra, hogy az érzékelő lap a gyermek mellkasa alá essen. Akkor szükséges több lapot elhelyezni, kettőt vagy nagyobb kiságyakban hármat, ha már forgolódik, mászik a gyermek. Vigyázzunk arra a lapok elhelyezésénél, hogy a lapok ne érjenek egymáshoz!

A lapok mosható, fertőtleníthető műanyag borítását nem szabad eltávolítani, megbontani, ez a garanciális feltételek elvesztését vonja maga után!

Tépőzárral rögzítsük a központi egységet a kiságy peremére.

A vezetékeket a mellékelt rögzítőspirállal biztosítsuk.

Hogyan kapcsoljuk be a készüléket? Tartósan, 2 másodpercig megnyomjuk a piros kapcsoló gombot, megvárjuk, amíg egy számérték jelenik meg a kijelzőn. Ez gyári beállítás szerint „3”.

Üzemszerű állapot, minden rendben. A beállított értéknél magasabb szint érzékelése esetén így működik a készülék.

Ha nem érez a készülék mozgást, akkor 12-13 másodperc múlva hallható három, egymást követő figyelmeztető csippanás, és ha továbbra sincs érzékelhető mozgás, akkor a készülék a 20. másodpercben jelez. A jelzés a piros gomb egyszeri megnyomásával állítható le. Normál esetben – ha nem volt jelzés – a gombot kétszer kell megnyomni a kikapcsoláshoz.

A készülék több lépcsőben figyelmeztet az elemcsere szükségességére. Ha a bekapcsolás után folyamatos hangjelzés hallható és/vagy világít az „E” jelzés, akkor mindenképpen elemet kell cserélni.

A Baby Control készülék a szülők nyugalmát szolgálja. Tudják, hogy előírt használatával a gyermekük alvása alatt állandó felügyelet alatt áll.

A légzésfigyelő készülék használatát a gyermek 1 éves koráig javasolják.

A készülék használatával kapcsolatos részletes információkat a Használati Útmutatóban, vagy honlapunkon találják.

Kérdés esetén hívja Ügyfélszolgálatunkat a +3630 0117682 telefonszámon.

A készülék használatához jó egészséget és sok örömet kívánunk Önöknek!

                                    A segítség még időben érkezhet!

Kapcsolat

Email cím

Telefon

+ 3630 0117682

Szerviz

r

A szervízben ügyfélfogadásra előzetes egyeztetés alapján van lehetőség.

Telefon

+ 3630 0117682

r

A készülékek szervizbe való oda - és visszaszállításának költsége a vevőt terheli.